O ISOQAR-u

ISOQAR je akreditovano sertifikaciono telo koje je ovlašćeno da sprovodi ocenjivanje kompanija i da izdaje sertifikate za niz menadžment sistema (kao što su ISO 9001 & 14001). U Velikoj Britaniji, poslovanje je regulisano od strane United Kingdom Accreditation Service – jedinim nacionalnim akreditacionim telom priznatim od strane vlade, i u SAD-u od strane ANSI-ASQ National Accreditation Board (ANAB). ISOQAR je nezavisno sertifikaciono telo koje ne pripada niti jednoj drugoj kompaniji niti organizaciji, i posluje širom Velike Britanije i mnogih drugih zemalja.

Naš pristup

Istorija ISOQAR-a

Zamišljen sredinom osamdesetih godina, ISOQAR je avgusta 1991 godine postao registrovana kompanija. Ovu kompaniju su osnovali David Compton i George Maxwell koristeći svoje dugogodišnje iskustvo iz oblasti kvaliteta. Znanje su stekli radeći kao menadžeri kvaliteta i vodeći ocenjivači mnogih sertifikacionih kuća.

Danas, ISOQAR zapošljava sopstvene regionalne ocenjivače u Velikoj Britaniji i širom sveta. I do danas glavni direktori ISOQARA su aktivni u koordinaciji rada iz svog sedišta u Mančesteru sa istim entuzijazmom kao i na početku.

Sa radom na teritoriji Grčke, je ISOQAR počeo sa radom 1996.godine. Predstavništvo za Balkan je zvanično otvoreno 2003. godine. Iz ovog predstavništva se koordiniše i rad u zemljama Bliskog istoka, Turskoj kao i na Kipru. Od 2006. godine ISOQAR ima svoje predstavnike u Srbiji i Crnoj Gori koji vam stoje na raspolaganju za sva vaša pitanja u vezi sprovođenja serifikacije menadžment sistema ili u vezi sprovođenja IRCA registrovanih obuka na ovom području. ISOQAR d.o.o. je ovlašćena kancelarija ISOQAR ltd. Za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Hrvatsku. Razvili mrežu IRCA registrovanih auditora koji će vam u najkraćem vremenu pomoći da izvršite sertifikaciju vašeg menadžment sistema. ISOQAR d.o.o. je sertifikovao više od 100 preduzeća na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Ne samo to... već i...

Pored svoje osnovne funkcije sprovođenja sertifikacionih provera menadžment sistema kao što su sistem menadžmenta kvalitetom i sistema upravljanja zaštitom životne sredine (npr:ISO 9001, ISO 14001 i QS-9000), ISOQAR vam nudi i:

Rezultati ISOQAR-a

ISOQAR je sertifikovao na hiljade kompanija širom sveta po osnovu različitih ISO standarda. Ovaj broj iz dana iz dan se uvećava. Sve veći broj kompanija ne samo da shvata prednost sertifikacije «kvaliteta» ili «ekologije», već shvataju i prednost sertifikacije sa ISOQAR-om. Naša praktičnost i pristupačnost imaju za posledicu da sve veći broj konsultanata preporučuje nas kao ocenjivačku kuću. Sve ovo doprinosi našem konstantnom rastu u proteklih nekoliko godina. Komentare naših klijenata možete naći i na našem web site-u. www.isoqar.com/uk/comments.